Letní Robinsonáda 2014 – reportáž ze závodu

Sobota 14.6. – teplota, tlak, rosný bod – tak nějak v normálu – žádná velká hitparáda!Big Smile Ale neprší a když sluníčko vykoukne z mraků, tak se dá být i v tričku – prostě ideální počasí pro závody agility, které jsme v tuto sobotu pořádali… Klasický scénář z posledních cca 10-ti let: rozhodčí Lenka Pánková a 3 běhy pro každého závodníka (pokud má tedy jen jednoho psa Victory), skvělý servis zpracování výsledků (Ivan Golka a Iva Momirovová), prostořeké prupovídky komentátorky Radany Růžičkové, spousta pochutin pro všechny závodníky, které obětavě připravují naše „holky“, (vyjímečně se objeví i mužský element Grimace), spousta ochotných Ostrovanských rukou v průběhu závodu, skvělí a úžasní sponzoři, kteří už tolik let dotují ceny pro závodníky… Do toho několik Ostrovanských vítězů jednotlivých běhů,
Prostě zase „fajny“ akce, zakončená tentokrát neméně „fajny áfter párty“ na počest návratu naší misionářky Silwuše Jasičové, která uplynulý školní rok strávila v Africe výukou sirotků v klášteře Celestiánek a taky jsme museli oslavit titul druhé vícemistryně z MR Border collií Hanky Skolkové a protože jsme dřív neměli možnost, tak také tituly druhé a třetí vícemistyně na MR Pudlů Hanky Šebestové a Jany Kopřivové Big Smile. No a k tomu jsme si samozřejmě museli připít na úspěchy všech Ostrovanů, kteří se umístili na „bedně“ právě tento den. A znovu musím poděkovat Vlaďce Homolové a jejímu manželovi, kteří nám přímo k těmto oslavám poslali naprosto vynikající víno! A aby jsme na oslavách neměli hlad, o to se postarala Lea Klimešová, která nás zásobila takovým množstvím klobásků, kterými bychom nasytili celé startovní pole..
Ale zcela spořádaně jsme akci ukončili kolem osmé hodiny večerní a rozešli se do svých domovů! Exciting

Moc děkuji Svaťce Liškové za foto z akce i za všechny sponzorské dary..
Děkuji sponzorům akce: společnosti Brněnka a.s., manželům Homolovým, Danči Zemanové, společnosti Valmont, společnosti Fitmin a veterinární ordinaci MVDr. Petry Opeltové.
Děkuji paní rozhodčí Lence Pánkové za pohodu na parkuru..
Děkuji mojí Mamince a Dceři za obsluhu všech našich kávovarů a párkovače! Victory
Děkuji Ivanovi a Momině za elektronické zpracování výsledků a Ivo Tesařovi za „ruční“ jištění jejich výsledků…
Děkuji všem Ostrovanům – jste úžasní!
A v neposlední řadě Radance a Dudynovi – bez vás to nejde!!!

Já vím, že čtenáře ty „děkovačky“ nudí, ale věřte mi – bez těchto lidí prostě žádné závody nebudou! Big Smile

foto z akce Svaťka Lišková, foto Lucie Drápelová
výsledky